KUMPIR CORNER

KUMPIR CORNER De lekkerste kumpir en kip bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 870 beoordelingen
16 sep 2019 om 20:09 1 verkeerde kumpir bezorgd, maar was wel lekker. Sneller bezorgd dan aangegeven.
12 sep 2019 om 13:10 Ben normaal altijd tevreden alleen mijn eten was geplet en dus niet te eten! Aub volgende keer daarmee uitkijken!.
10 sep 2019 om 13:40 omnomnomnom
6 sep 2019 om 15:28 Kumpr Corner is 1 van mijn favoriete plekken om te eten. Het was dan ook weer erg lekker. Helaas heb ik wel een opmerking. Bij de omschrijving had ik aantal wensen genoteerd. Maar hier is niet aan voldaan. Dit was erg jammer, ik had 3 kumpir besteld.
5 sep 2019 om 18:27 Eindelijk dat jullie weer open zijn want kan niks anders beter vinden dan dit , en. Ben weer verbaasd met 1 woord HEERLIJK
4 sep 2019 om 20:54 Heerlijk zoals altijd!
1 sep 2019 om 15:30 Belachelijk! 1,5 uur bezorgtijd + bestelling niet compleet, gebeld en zouden het nog brengen. Gewacht gewacht, maar niet meer gekomen! En een VIEZE haar in mijn pita! Vreselijke zaak! Bestel hier niet! Geen excuus niks! Zaak verdient 0 sterren.
31 aug 2019 om 15:08 Er zaten pitten in de olijven.
14 jul 2019 om 13:30 Eten was heerlijk. Ik had wel aangegeven dat ik het anders wou hebben, maar kreeg toch hoe het stond op het menu. Dat is mijn enige klacht.
13 jul 2019 om 1:35 Voor het eerst hier besteld had een kumpir wat aanpassingen gevraagd en hadden ze super gedaan kumpir was heerlijk.wat wel Jammer was het Gebak (dessert) die ik erbij had besteld kreeg 2 dezelfde terwijl ik 2 verschillende had besteld.
10 jul 2019 om 18:59 Ik had een aantal opmerkingen (zonder olijven etc), maar daar is niet naar geluisterd. Daarnaast had ik 1 kumpir met kip en de ander zonder, maar toch zat er in beide kip. Voor de rest was het wel lekker.
7 jul 2019 om 17:42 Nu alweer 2x eten laten bezorgen. Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden was. Op naar de derde bestelling!