KUMPIR CORNER

KUMPIR CORNER De lekkerste kumpir en kip bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 862 beoordelingen
14 jul 2019 om 13:30 Eten was heerlijk. Ik had wel aangegeven dat ik het anders wou hebben, maar kreeg toch hoe het stond op het menu. Dat is mijn enige klacht.
13 jul 2019 om 1:35 Voor het eerst hier besteld had een kumpir wat aanpassingen gevraagd en hadden ze super gedaan kumpir was heerlijk.wat wel Jammer was het Gebak (dessert) die ik erbij had besteld kreeg 2 dezelfde terwijl ik 2 verschillende had besteld.
10 jul 2019 om 18:59 Ik had een aantal opmerkingen (zonder olijven etc), maar daar is niet naar geluisterd. Daarnaast had ik 1 kumpir met kip en de ander zonder, maar toch zat er in beide kip. Voor de rest was het wel lekker.
7 jul 2019 om 17:42 Nu alweer 2x eten laten bezorgen. Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden was. Op naar de derde bestelling!
7 jul 2019 om 13:01 Taart was echt verschrikkelijk. Het was ten eerste niet de juiste taart die ik had gekozen en ten tweede smaakte hij ontzettend oud, leek wel plastic. De panini was opzich wel oke, maar niet voor herhaling vatbaar.
2 jul 2019 om 22:36 super lekker en hartstikke snel, al meerdere keren tevreden geweest hier, gewoon een goede tent
2 jul 2019 om 0:32 Warm, lekker ,snel
1 jul 2019 om 19:37 Kumpir was niet te eten , tonijn uit blik zo smerig. Patat was letterlijk een handjevol. Zonde van je geld!
30 jun 2019 om 21:35 Kumpir was lekker maar taart was echt niet te vreten. Bovendien heb ik een klein stukje taart gekregen. Het smaakte echt vreselijk en niet 3,50 waardig! Dus voor mij nooit meer taart.
30 jun 2019 om 20:44 Was heerlijk !
27 jun 2019 om 19:07 Jammer dat de normale chicken kumpir eruit ligt. Er hoort juist een keuze te zijn tussen spicy of normaal
27 jun 2019 om 10:31 De kumpir was lekker, maar de pita kaas was meer een pita knoflooksaus en ik hou niet van knoflooksaus. Ik proefde helemaal geen kaas.